dinsdag 25 april 2017

My Favorite Song

Ik ga nu schrijven over één van mijn favoriete nummers, tja dat is nogal moeilijk hoor! Ik heb meer dan één nummer. Maar goed, ik heb gekozen voor This is War (Dit is oorlog) van natuurlijk mijn favoriete rock band; Thirty Seconds to Mars (30 Seconden naar Mars). Het blijft een moeilijke keuze, toch heb ik deze gekozen omdat ik er echt super veel naar geluisterd heb toen ik nog naar school ging. Er werd veel gepest (nog steeds), hun nummers en vooral DIT nummer heeft mij toch geholpen om door de dagen van school te komen.
Aan het begin van de video, die je kan bekijken op Youtube, zie je een quote verschijnen. Deze zet ik in het slot van de column. Het nummer gaat over peace (vrede). De song teksten van deze band hebben altijd wel wat belangrijks er in, voor al in dit nummer. Het nummer begint met al met ‘’A warning to the people, the good and the evil. This is War.’’ Met vervolg van de zinnen: ‘’ To the soldier, the civilian, the martyr, the victim. This is War.’’ Ze waarschuwen al deze mensen, goed of slecht. Oorlog is niet leuk, het is keihard en het moet ophouden. Als je de video bekijkt laten ze ook zien wie de ‘’victims’’ zijn of wie er liegt en wie er de waarheid spreekt. Door bijvoorbeeld: ‘’ The moment to lie’’ bij president Bush te zetten wanneer hij een toespraak houd. Ik vindt dat ze dat goed gedaan hebben, ook met lef. Niet alles is zwart en wit. Je kan denken dat de president, een goed iemand is maar dat is niet altijd zo! De volgende zinnen spreken mij erg aan: ‘’ It's the moment of truth and the moment to lie. The moment to live and the moment to die. The moment to fight.’’ En ‘’ We will fight to the death! To the edge of the earth. It's a brave new world. From the last to the first.’’  Ze zeggen dat je niet moet stoppen met vechten en dat vind ik erg belangrijk. Het houd mij sterk en ik hoop andere ook. Ook hoop ik dat als mensen dit lezen of luisteren naar het nummer, dat het niet goed is om oorlog te voeren. Het is het ergste wat je maar kan doen.
Er zit en verhaal achter deze teksten, het is sterk en krachtig. Daarom heb ik dit nummer ook gekozen. Plus het is een heerlijk rock nummer om naar te luisteren!  Ik houd nog een quote te goed, dus hier is hij dan: ‘’ If we don’t end war, war wil end us’’- H. G. Wells.


woensdag 19 april 2017

Baby V is terug!!

Hier praat ik natuurlijk over Vanessa Hudgens! Bijna iedereen kent haar van haar rol in High School Musical als Gabriella Montez en misschien kennen jullie haar nu ook van ‘’Powerless’’ (Machteloos in het Nederlands vertaald) is één van de nieuwe komedie series van Universe DC Comics. Vanessa speelt de hoofdrol als Emily Locke. Dit is de eerste keer dat ze een hoofdrol speelt in een serie. Ik ben er heel erg blij mee want nu hoeven we niet lang te wachten om haar op het grote doek te zien. Nu zie je haar gewoon elke week op TV!
Maar goed daar gaat dit blogbericht nu niet over….Vanessa Hudgens gaat weer muziek maken! Nu weet ik alleen niet zeker of er daadwerkelijk een album zal komen maar aanstaande vrijdag 21 April zal Vanessa op Youtube een nummer uitbrengen met video. Dit kondigde ze 7 uur geleden aan op Instagram met een korte clip en daarvoor nog een foto van haarzelf dansend. Of deze foto met haar video te maken heeft is niet zeker maar ze schreef er de tekst onder: ‘’How good it was, when we were crazy…’’ en voor deze foto plaatste ze er nog eentje met de tekst: ‘’All tangled in the mess…’’ Dit vind ik toch wel erg veel op songteksten lijken, of niet soms? Ik ben in ieder geval super benieuwd naar! Ik heb altijd gehoopt dat ze weer muziek zou gaan maken en uitbrengen.

Eerdere albums: V (2006) en Identified (2008) deze album kun je nog altijd kopen als je ze nog niet hebt, bijvoorbeeld bij Bol.com.
Wil je de clip zien die Vanessa heeft gedeeld? Ga dan naar haar Instagram profiel: https://www.instagram.com/vanessahudgens/

Vanessa heeft net een foto op Instagram geplaatst! Ze schrijft hier onder: ''I'm featured on @Shawn_Hooks's new song #RemindingMe - Can't wait for you guys to hear this, out on friday!'' (Zie onderste foto)


dinsdag 18 april 2017

Pretty Little Liars: The End Game


Yes! De Laatste 10 aflevering komen er dan eindelijk aan. Na z’n lange tijd te hebben gewacht! Het is natuurlijk ook wel erg jammer want het is wel 1 van mijn favoriete series maar aan de andere kant, ik wil ontzettend graag weten wie A.D is! En ik denk dat bijna iedereen het nu wel is wil weten wie deze persoon is. Kennen we hem of haar? Of is het een totaal vreemde? En is A.D één van de Liars? Ik ben er heel erg benieuwd naar!
Pretty Little Liars returns op FeeFrom Dinsdag 8/7c, The Freefrom App, On Demand en Lulu. Nu hopen dat Netflix de nieuwe afleveringen er ook elke week weer opzet, want dat kan ik helaas niet achterhalen of dat ook daadwerkelijk zal gebeuren. Wat we wel allemaal weten is dat de laatste 10 afleveringen super spannend zullen zijn!
Vergeet als je gekeken hebt of er over wil tweeten niet de hashtags: #PLLEndGame #TheEndGame te gebruiken.


woensdag 12 april 2017

No Promises

Cheat Codes heeft een nieuw nummer uitgebracht 1 week geleden samen met Demi Lovato! Het nummer heet ‘No Promises’ en de officiële songtekst video is nu te bekijken op hun youtube channel! Ikzelf vind het nummer helemaal te gek en kan er heel de dag naar luisteren!



vrijdag 7 april 2017

Birthday

Het is vandaag 7 april! Dat betekent voor jullie misschien niet heel veel maar voor mij wel. Het is namelijk mijn verjaardag! Vandaag ben ik 22 jaar geworden. Natuurlijk ga ik niet over mijzelf schrijven, ik ben geen beroemdheid…
Maar Jackie Chan wel! Hij is namelijk ook vandaag jarig. Ik hou heel veel van zijn films die vol avontuur, humor, actie en zijn fantastische vechtkunsten mogen we natuurlijk ook niet vergeten! Wist je dat hij al sinds 1960 acteert en is verschenen in meer dan 150 films?
Jackie Chan is vandaag 63 jaar geworden.
Wil je hem feliciteren? Hier de link naar zijn officiële website: http://www.jackiechan.com/

En hier een link naar zijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/jackie/?fref=ts

woensdag 5 april 2017

Zayde Wolf


Zayde heb ik een paar maanden geleden ontdekt op Youtube.com. Net als Ruelle maakt hij veel muziek die in films, series en games voor komen. Zoals bijvoorbeeld in: Gold, Megan Leavey, Rio I Love You, Jack Reacher, Fearless, Teen Wolf, Chicago Fire, The Royals, Frequency, Sniper Ghost Warrior 3, xbox Summer AD en Netflix.
Zayde Wolf heeft al een paar albums en een EP waaronder: Golden Age, Rare Breed, The Hidden Memior en The Hidden Memior EP. Ik ben zelf helemaal weg van zijn muziek en luister er dagelijks naar!
Ben jij een fan? Of wil je nog meer weten over hem? Hier de link naar zijn official pagina: http://www.zaydewolf.com/  Daar kun je alles van hem vinden en ook al zijn social media informatie.

Als je Zayde in je berichten Tagt, heb je en grote kans dat hij je bericht liked! Ik heb dat namelijk bijna elke keer als ik hem ergens in toevoegde. Dus niet vergeten te taggen!
En hier heb ik en paar links van zijn muziek, zodat jij ook misschien wel lekker kan gaan genieten van zijn toffe nummers!
Zayde Wolf- No Limits
Zayde Wolf – Heroes
Zayde Wolf ft Ruelle – Walk Through The Fire


dinsdag 4 april 2017

Prison Break is BACK!

Wentworth Miller en Dominic Purcell zijn weer terug in hun oude rollen als Michael Scofield en Lincoln Burrows! Er komt namelijk een mini serie uit van 9 a 10 afleveringen op Fox. Rond augustus 2015 maakte Fox al bekend dat er 9 a 10 nieuwe afleveringen van de serie zou komen en op 16 mei 2016 kwam de eerste trailer uit op Youtube.com.

Het verhaal gaat nu dat Michael nog leeft en helemaal niet is gestorven. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis na de explosie en werd daarna opnieuw gevangen genomen in een gevangenis in Jemen. Lincoln en Sara plannen een grote ontsnappingsplan samen met Sucre, T-bag en C-Not.
De mini serie gaat van start op 4 april 2017, vandaag kunnen de fans uit het buitenland dus al lekker gaan genieten van de eerste aflevering! Wij helaas nog niet, wanneer de serie in Nederland wordt uitgezonden is nog niet bekent.

Heb je de trailer nog niet gezien? Dan is hier de link: https://www.youtube.com/watch?v=x9T-9fZn_oA

En de link van de eerste aflevering (trailer): https://www.youtube.com/watch?v=15s-BI4lBTU


zondag 2 april 2017

Places

Hier heb ik het natuurlijk over Lea Michele, je kent haar waarschijnlijk nu van ‘Scream Queens’’ en daarvoor natuurlijk van ‘’Glee’. Haar album ‘Louder’ kwam in 2014 uit. Er zit nu z’n 3 jaar tijd tussen maar haar nieuwe album komt dit jaar uit! Het album gaat ‘Places’ heten en kom uit op 28 April. De nummers die tot nu toe al uit zijn van het album zijn ‘Love is Alive’ en ‘Anything’s Possible’. Het 3e nummer dat binnen kort uit komt is ’Run to You’. Ik heb er al wat van gehoord en ik kan je zeggen, naar mijn mening is ‘Run to You’ het beste nummer dat tot nu toe is uitgekomen van het nieuwe album. Net als in ‘Louder’ komen in het nieuwe album weer mooie gevoelige nummers voor. Je kan het album nu al vast kopen maar dan krijg je hem natuurlijk wel pas binnen als hij uit is. Ik kan in ieder geval niet wachten op haar nieuwe album! 

Hallo en Welkom op mijn blog!

Ik begin deze blog omdat ik het super leuk vindt, om te schrijven over: muziek, films, series en beroemdheden. Bijvoorbeeld over mijn favoriete rockband Thirty Seconds to Mars of over mijn Favoriete actrice Vanessa Hudgens en zelfs één van mijn favoriete series en films. Ik ga ook schrijven over muziek die ik ontdek op Youtube.com. Zo kan ik de artiesten een beetje helpen met meer fans te krijgen. En ook zo mijn volgers te helpen nieuwe muziek te ontdekken.

Muziek
Thirty Seconds to Mars, Starset, Linkin Park , Ariana Grande, Selena Gomez, Vanessa Hudgens en Demi Lovato. Ze maken allemaal (naar mijn mening) top muziek. Ik vindt Ariana Grande en Demi Lovato helemaal te gek wanneer ze z'n hoge noot zingen, daar krijg ik namelijk kippenvel van! Thirty Seconds to Mars, Ariana Grande, Selena Gomez en voor al Demi Lovato zingen echt van uit het hart. Ze zingen over moeilijke periodes in hun levens en kunnen het zo uit brengen dat je met ze mee voelt. Ze kunnen namelijk zo diep gaan dat je kippenvel of  tranen in je ogen krijgt. Van zulke muziek hou ik enorm veel, want dat noem ik echte muziek.
Films en Series.
Met films en Series kan ik gaan schrijven over bijvoorbeeld de films van acteur Jackie Chan: Rush Hour 1,2 en 3, Police Story: Back for Law en Chinese Zodiac. Er zit altijd veel humor in en super veel vette stunts, waarvan hijzelf de meeste stunts doet, waardoor hij al vaak genoeg wat gebroken heeft! Vanessa Hudgens, waar ik al alle films van gezien heb. Zij is weer een stuk anders, ze doet van alles zoals romantische, actie, avontuur, musical films en meer.
Ik ben iemand die een film of serie wel 10 keer kan kijken en het nog steeds leuk vindt, zo lang er maar een paar maanden tussen zit en ik er zin in heb om er weer naar te kijken. Zo heb ik de serie, Pretty Little Liars voor de tweede keer gekeken en The Vampire Dairies al meer dan 4 keer. Dan is er nog echt één van mijn top favoriete film uit 1991: Point Break met Keanu Reeves en Patrick Swayze in de hoofdrollen. Deze film komt bijna elk jaar weer op TV en daardoor heb ik hem, denk ik toch al wel minimaal 6 keer gezien. De wel bekende films van The Matrix trilogie waar Keanu Reeves ook de hoofdrol in speelde en ook vaak op TV is geweest, heb ik toch ook wel héél vaak gezien! En over dit allemaal ga ik schrijven. 
Lucy

quote