vrijdag 2 juni 2017

Shadowhunters Returns (Updated)


Yes! Het is bijna zo ver voor het tweede deel van seizoen 2. Hoe zal het nu verder gaan? Wie zal Clary kiezen? Haar beste vriend wie sinds kort haar boyfriend is geworden, Simon of zal ze toch kiezen voor Jace, wie toch haar broer niet schijnt te zijn? Zal Isabelle verder gaan met vampier Raphael? Blijven Magnus en Alec nog steeds bij elkaar? Hoe gaat weerwolf Luke verder zonder Jocelyn? Wat zal er gebeurden met Valentine? Dan blijven de laste vragen: Waar is het zwaard en wie heeft hem nu? En wie is dan toch die nieuwe Shadowhunter, Sebastian? Dit zijn mijn vragen voor 2B van Shadowhunters! Ik ben erg benieuwd hoe het nu allemaal vergaat.

Shadowhunters 2B is vanaf 5 Juni te zien, maandagen 8/7c op Freefrom, On Demand en op Lulu. Netflix is meestal een weekje later dus voor ons word het waarschijnlijk dan maandag 10 Juni dat we Shadowhunters weer kunnen gaan kijken!


En wisten jullie al dat Shadowhunters terug zal komen met een seizoen 3? Dit zal hoogst waarschijnlijk in 2018 gebeuren.

Updated:

Ze hebben bekend gemaakt dat seizoen 3 in 2018 inderdaad komt en we kunnen op 3 april weer lekker gaan genieten van de serie!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

quote