woensdag 14 februari 2018

The 100 returns!

Het aftellen is begonnen, seizoen 5 van de hit serie ''The 100'' is in april weer te zien! Ik ben hartstikke nieuwsgierig hoe het allemaal ver zal gaan, wat is er allemaal veranderd in de tussen tijd?  We kunnen in april weer lekker gaan genieten en vol spanning verder kijken!

Seizoen 5 gaat in premiere op dinsdag 24 april. De tijden zijn nog niet bekend en het seizoen zal ook snel op Netflix te vinden zijn (Als dit allemaal klopt volgens hun website).




Demi Lovato kondigt tweede concert Nederland aan!

Awesome, awesome, awesome!! De Amerikaanse zangeres komt naar Nederland! Demi Lovato zal op ma 18 juni optreden in AFAS Live, Amsterdam. Demi is al 1 keer eerder in Nederland geweest met Enrique Iglesias, toen was ze zijn voor programma maar nu komt ze met haar eigen ''Tell Me You Love Me'' tour!!

De Kaartenverkoop begint vrijdag 16 februari om 10:00, wees er vroeg bij anders ben je misschien te laat en loop je haar amazing optreden mis!

De kaarten voor 18 juni mis gelopen? Ik helaas wel, jij misschien ook? We are lucky!! Demi Lovato geeft op Di 19 Juni nog een concert in AFAS Live! Aanstaande vrijdag gaan de kaarten in de verkoop om 10 uur.

Even een kleine tip? Koop je kaarten veilig bij www.ticketmaster.nl


quote