woensdag 11 oktober 2017

The Shannara Chronicles seizoen 2!

The Shannara Chronicles is binnen kort weer te zien!

De serie gaat over Wil (gespeeld door Austin Butler) een half mens en half elf, die afstamt van de laatste bloedlijn van de oude Shannara familie. Het verhaal speelt zich groten deels af in de vier landen. Het eerste seizoen begon met het terug keren van demonen in de vier landen, nadat ze jaren geleden verbannen waren naar het land van de voorboden. Het land werd op slot gehouden door de eeuwen oude boom 'Ellcrys', maar de boom is stervende en de demomen kwamen hierdoor weer vrij. De serie volgde toen Wil, Amberle (Poppy Drayton) en Eretria (Ivana Baquero) die samen met de hulp van 300 jaar oude druïde Allanon (Manu Bennett) de eeuwen oude boom moeten reden van uitsterven en ze moesten de demonen uit de vier landen verjagen.We weten dat de boom gered is door Emberle, die haar leven aan de boom heeft gegeven. Zij komt ook niet meer terug in het nieuwe seizoen. Ik vindt het wel jammer, ik vond haar character erg leuk. Verder blijft het met de acteurs en actrices het zelfde zo ver ik weet.

The Shannara Chronicles seizoen 2 is te zien vanaf Zondag 15 oktober 22:30 op MTV/Spike. Ik ga er vanuit dat Netflix de nieuwe afleveringen weer plaats, dit houd dan in dat wij in Nederland wat later de serie kunnen kijken. Als het op Netflix komt is het meestal een weekje later voor dat je de aflevering kunt bekijken. Dit zou dan 18 oktober zijn.

Hier een voor proefje!





vrijdag 6 oktober 2017

30 Seconds to Mars in Ziggo Dome Amsterdam

De rock band komt weer terug naar Nederland in 2018! Met hun nieuwe European Tour zullen ze een concert geven in de Ziggo Dome, Amsterdam. YESS! 

Ik heb de rock band al eerder gezien live in concert en het was amazing! Het is echt een aanrader om ze live te zien, zeker voor de echte fans van de band. Hier een link naar het blogbericht dat ik er over geschreven heb: Mijn Eerste 30 Seconds to Mars Concert! 

30 Seconds to Mars zal optreden op 20 maart 2018. 
Kaarten voor het concert kun je vanaf 13 oktober al bestellen, om 09:00.
Ik heb altijd mijn concert kaarten gekocht via www.ticketmaster.nl, ik weet ook dat hun te vertrouwen zijn. Hier vindt je dan ook gelijk de details over de tickets, tijden en meer.

Wanneer komt hun album uit? Helaas er is nog niks bekend daar over maar ik zal het natuurlijk laten weten, zodra er meer bekend is! Ondertussen kunnen we nog lekker genieten van hun nieuwe single ''Walk on Water''!


quote