dinsdag 11 juli 2017

Teen Wolf 6B Nieuwe Trailer & Who Retruns!


In de nieuwe trailer van Teen Wolf zien we al heel veel over de laatste 10 afleveringen en ook wie er weer terug komen! De nieuwe trailer nog niet gezien? Hier beneden is de link naar de video.

Ja onze erg knappe Tyler Hoechlin is er weer in terug te zien als onze Sour-Wolf: Derek Hale! Er waren twijfels of hij daadwerkelijk terug in de serie zou komen maar the truth is where! He is back! Ook onze oude vriend Colton Haynes keert terug als Jackson Whittemore en Charlie Carver komt terug als Ethan! Michael Hogan is in de trailer ook te zien en keert terug als Gerard Argent. Dylan O'Brien is er natuurlijk ook weer bij, daar maakte sommigen zich zorgen over maar ik was er toch wel erg van overtuigt, dat hij er weer bij zou zijn als onze grappige, onhandige maar erg slimme Stiles!

Ik heb de trailer al gezien en waar ik heel erg verbaast over was...Maila en Scott in de shower! Het lijkt er op dat ze en setje gaan worden in 6B. Ik weet niet echt wat ik er moet van vinden maar wie weet passen ze wel goed bij elkaar. Wat vinden jullie er van? Laat het weten in de reacties!

Wist je dat er ook nog een nieuw iemand komt? Een andere Hellhound eentje die erg slecht is en niet zoals onze Ryan Kelley aka Deputy Jordan Parrish, zou hij hem kunnen verslaan?

Ik heb al eerder over Teen Wolf 6B geschreven, mijn andere blogbericht nog niet gezien? Beter wel doen want er staat nog meer info in over deel B. Ook staat de return datum er bij! http://artistsandstars.blogspot.nl/2017/06/teen-wolf-6b-coming-soon.html


Hier de link naar de nieuwe trailer Teen Wolf 6B: https://www.youtube.com/watch?v=e17TeX0MBuI







quote